Nyt spisested inspireret af asiatiske gadekøkkener

Profilbillede
Hans Christian Thomsen Møller

Et nyt spisested er åbnet Løkken – RARTSTED på Nørregade 17.

Skal du og familien ud at spise i ferien, kan I med fordel besøge RARTSTED, som er byens nye spisested. Kokken er Thomas Kurek, og han står bag spisestedets gryder og pander. Thomas er utroligt inspireret af hele verdens mad, men er særligt inspireret af asiatiske gadekøkkener som Thailand, Indien og Sydkorea. Der er mange spændende retter at vælge imellem – både for kødspisere, vegetarer og veganere. 

Gennem årene har Thomas været på kokkekurser i Asien, bl.a. i Nepal, Vietnam og Seoul i Sydkorea. Derfor har Thomas  altså et stort kendskab til asiatisk madlavning, hvilket bestemt også kommer til udtryk i den mad, han laver.

Udover aftensmad er det også muligt at spise morgenmad og frokost hos RARTSTED – og det hele er så vidt muligt lavet af økologiske og lokale råvarer.

Første arrangement afholdes lørdag d. 17. juli, hvor Troels Trier udstiller sin kunst, og om aftenen optræder han med sit show ”Fra Røde Mor til Grøn Far”. For at deltage i arrangementet kræver det, at du allerede har reserveret plads hos RARTSTED – der er nemlig allerede helt udsolgt. Du vil dog stadig kunne se kunstudstillingen resten af juli måned.

Kom til RARTSTED med venner eller familie, og nyd den afslappede og spændende atmosfære. Stemningen er uformel og der er plads til alle.

Vil du gerne læse mere om RARTSTED og se spisestedets menukort, kan du besøge www.rartsted.dk.

Kilde: Redaktionen