Nordjyllands Politi: Nyt fra Løkken - onsdag den 10. juni

Kilde: Nordjyllands Politi

Løkken er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Coronasmitte.dk – Coronavirus/covid-19 i Danmark


De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus/COVID-19 på coronasmitte.dk. Hvis du ikke finder svar på siden, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på: 7020 0233.
Klik her for at læse mere på coronasmitte.dk

 

Nordjyllands Politi – Tre formodede narkosmuglere varetægtsfængslet i fire uger


Nordjyllands Politi anholdt i går tre mænd i Aalborg, mistænkt for omfattende narkosmugling. Alle tre blev i dag varetægtsfængslet i fire uger efter et lukket grundlovsforhør.
Klik her for at læse mere i Nordjyllands Politis nyhedsopslag fra den 10. juni

 

Nordjyllands Politi – To corona-hotspots ophæves i Nordjylland


Fra den 8. juni 2020 ophæves to områder som særlige hotspots i forbindelse med corona. Der er tale om Solnedgangspladsen i Gl. Skagen og Kridtgraven i Hasseris. Det tredje, Jomfru Ane Parken, bevares indtil videre med ekstra tilsyn af politiet.
Klik her for at læse mere i Nordjyllands Politis nyhedsopslag fra den 8. juni

 

Frederikshavn – diverse lamper stjålet ved indbrud


En privat bolig blev udsat for indbrud i den nordvestlige del af Frederikshavn tirsdag den 9. juni kl. 07:30-12:30. Indbrudstyven fik adgang til boligen ved at knuse ruden i et østvendt vindue. Blandt de stjålne genstande var diverse lamper i kopper og antracit farver, to sorte kufferter og kontanter. Tyven forlod gerningsstedet gennem en terrassedør.

 

Har du set mistænkelig færden i den nordvestlige del af Frederikshavn? Kontakt politiet på 114.

 

Hent Nabohjælps app og forebyg hvert 4. indbrud

Nabohjælp er en af de mest effektive metoder til at undgå indbrud. Faktisk så effektiv, at det forebygger op mod hvert 4. indbrud. Med Nabohjælps nye, gratis app er det blevet endnu nemmere at være nabohjælper. 
 
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Løkken – 25-årig bilist anholdt for narkokørsel


En 25-årig kvinde blev sigtet og anholdt for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer tirsdag den 9. juni midt på dagen. Kvinden førte personbil ad Vrenstedvej i Løkken, da hun blev standset af politiet af rutinemæssige årsager. Grundet mistanke til påvirket kørsel blev hun instrueret i at deltage i en narkometertest. Testen gav positivt udslag for, at kvinden var påvirket af euforiserende stoffer. Derfor blev hun anholdt og kørt til skadestuen med henblik på at få udtaget en blodprøve.

 

Hadsund – 59-årig spiritusbilist anholdt


Spirituskørsel – dét blev en 59-årig mand sigtet og anholdt for, da han førte personbil ad Ambjergvej i Hadsund. Manden blev standset af politiet til et rutinetjek, hvor en alkometertest gav udslag for, at han var påvirket af spiritus i sådan en grad, at hans promille oversteg den tilladte grænse på 0,5. Derudover observerede politiet, at manden ikke havde førerret til personbil, hvorfor han også blev sigtet for kørsel uden førerret.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler