Trainee som Pooltekniker

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

- Til sommerhusudlejningsbureau i Løkken

Drømmer du om at blive pooltekniker og arbejde ved de flotteste sommerhuse i Danmark? Så har vi startet en helt ny uddannelse op, der vil uddanne og specialisere dig indenfor pool og teknik. 

Vi leder efter en selvstændig, dygtig, hjælpsom, troværdig og præsentabel trainee med glimt i øjet og lyst til udfordringer og opgaver i forbindelse med drift og vedligeholdelse af bl.a. pools, standvandsspa, samt serviceopgaver ved sommerhuse og udearealer.

Stillingen er en 1. årig trainee uddannelse som pooltekniker med mulighed for fast ansættelse efter endt trainee forløb.

Det er en fordel, hvis du har en håndværksmæssig baggrund eller lignende og har hoved og hænder godt skruet på i forhold til små og store opgaver. Teknisk indsigt i forhold til TV, parabol, internet og sauna vil være en fordel – men er ikke noget krav. Kendskab til både tysk og engelsk vil også være en fordel - men er igen ikke noget krav.

Vi har travlt og er i vækst og én af vores vigtigste opgaver er at sikre, at vores husejere og gæster får den absolut bedste service. Derfor uddanner vi dig inden for kemi og pool service og du får du god sidemandsoplæring og et tæt samarbejde, når du starter op. Herudover har vi fokus på løbende træning, ofte kombineret med socialt samvær.

Du vil indgå i et team af meget engagerede og motiverede kolleger, som vi godt tør prale af, er blandt de bedste i branchen. Feriepartner Løkken bruger mange kræfter og meget energi på medarbejdertrivsel, ud fra en tro på, at det er medarbejderne, som gør forskellen i hverdagen.

Det er vigtigt at du trives med fleksibel arbejdstid. Du skal, på lige fod med alle andre i virksomheden, være indstillet på at tage et ekstra ryk i sommerhalvåret og i weekender, hvor vi har travlt. Men så holder vi jo fri på andre tidspunkter og tilpasset de individuelle behov. Der er tale om en helårsstilling med 37 timer i ugen. Der er naturligvis mulighed for sommerferie – ligeledes på lige fod med alle andre medarbejdere.

Feriepartner er Danmarks største kæde af lokale og selvstændige sommerhusudlejningsbureauer. Kæden har ekspanderet kraftigt de senere år og gør det fortsat. Derfor har du nu mulighed for at blive en del af vores team i den nordlige del af Danmark – nemlig i Løkken.

Feriepartner Løkken formidler udlejning på ca. 425 privatejede ferieboliger. Der er beskæftiget 8 medarbejdere fast og dertil ca. 75 løst tilknyttede kolleger til servicering og rengøring af lejligheder og huse.

Turistbranchen – og sommerhusudlejningsbranchen i særdeleshed – er i disse år meget konkurrencepræget og under konstant udvikling. For at være med blandt de bedste, skal man være indstillet på forandring hele tiden. Branchens bedste medarbejdere og branchens bedste service er det, som skaber vores succes.

Udover at vi vækster og har fart på, så har vi et fantastisk sammenhold og et arbejdsmiljø kendetegnet ved et højt engagement og godt humør, og vi glæder os meget til at byde en ny kollega velkommen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV senest torsdag d. 15. juni 2023. 1. samtale er tirsdag d. 20. juni. 2. samtale er onsdag d. 21. juni. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os:

Feriepartner Løkken

Bureauleder & Partner, Mikkel Jørgensen

Tlf.: 96180202                                                                              

 

Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender ifm. Din ansøgning, ikke indeholder følsomme persondata, som e.eks. CPR-nr., helbredsoplysninger, etnisk baggrund, politisk og religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hjørring Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Feriepartner Løkken, Søndergade, 9480 Løkken

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2223&ProjectId=144521&DepartmentId=19286&MediaId=4621&SkipAdvertisement=False

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846744

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet