Tina er fodterapeut og nyder at arbejde med mennesker

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

52-årige Tina Jensen er fodterapeut og nyder at møde mennesker, når hun arbejder i eget firma, Sejlstrup Fodterapi. På trods af sin store glæde for sit nuværende erhverv, har hun ikke altid vidst, at det var her, hun skulle ende.

Tina er uddannet kontorassistent, men har aldrig arbejdet i faget. Derimod har hun været social- og sundhedshjælper samt social- og sundhedsassistent i Løkken-Vrå og Hjørring kommune i 23 år. Det var herigennem hun fandt inspirationen til at blive fodterapeut:

“Jeg trængte til luftforandring fra mit tidligere job som social- og sundhedsassistent. Jeg mødte mange fodterapeuter, og jeg følte, det lige var et arbejde, jeg kunne tænke mig i fremtiden”. Hun ønskede fortsat at være en del af sundhedsvæsenet — at blive ved med at arbejde med mennesker. “Jeg ville gerne gøre en positiv forskel”, udtrykker Tina i en glad tone.

I 2016 fik Tina sin autorisation som uddannet fodterapeut efter 18 måneders uddannelse i Randers. I nogle år arbejdede hun på en klinik for fodterapi. På samme tid formåede hun at opstarte firmaet Sejlstrup Fodterapi, hvor hun tilbyder fodterapi til kunder i deres eget hjem. I dag er arbejdet i Sejlstrup Fodterapi blevet så omfangsrigt, at hun kan leve af det.

Selvom fodterapi ligger forholdsvis langt fra både kontorassistent og social- og sundhedsassistent, kan Tina alligevel bruge meget af sin erfaring i sit nuværende arbejde. Fra kontorassistentuddannelsen har hun administrative evner, der er til stor nytte, når man driver eget firma - og fra sundhedssektoren har hun fået et fantastisk menneskekendskab.


Netop mennesker hun møder på sin vej, er, hvad Tina nyder ved sit arbejde. “Jeg elsker at yde en god og personlige service og at se kunderne være glade og tilfredse, når jeg forlader dem”, fortæller hun.

Hun har et stort ønske om at afhjælpe folk med eventuelle problemer, hvorfor hun også finder stor drivkraft i sit arbejde: “Det motiverer mig, når jeg arbejder for at gøre folk tilfredse. Jeg har efterhånden lært at aflæse folk, og selvom de ikke kan give udtryk for, at mit arbejde har været godt - så viser deres kropssprog det tydeligt”.

Tinas karrieremæssige højdepunkt har været udarbejdelsen og opbygningen af en levedygtig virksomhed, som hun beskriver som en meget lærerig proces. Om fremtiden siger Tina:

“Jeg drømmer om, at jeg fortsat kan drive en sund virksomhed”, hvilket blot understreger, at Tina er landet på den helt rette hylde.

Kontakt Tina på 20 47 30 88 og forkæl dig selv med en behandling. Dine fødder vil elske dig for det!

Se mere på hjemmesiden her 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Sejlstrup Fodterapi // Tina Jensen
Flere artikler