Social- og sundhedsassistent til aftenvagt på Havgården - Genopslag

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vores første ansøgning gav os desværre ikke det ønskede kandidatfelt, hvorfor vi søger igen.  

Vil du arbejde med skønne kollegaer på et helt fantastisk ældrecenter? Kan du se dig selv i en helt central rolle, hvor du er medvirkende til at vores beboere får en indholdsrig hverdag, og en høj livskvalitet? Trives du i et fagligt fællesskab, hvor der er højt til loftet og med ledelse i øjenhøjde? Kan du svare ja til dette, så har vi et spændende job til dig!
 
Vi har mulighed for at ansætte én social- og sundhedsassistent pr. 1.11.23.

Stillingen er på 28 timer i et 5-2 rul i aftenvagt. Du vil indgå i plejen af vores beboere i samarbejde med det øvrige personale i aftenvagten.

Havgården er et dejligt ældrecenter beliggende i et naturskønt område med skov til den ene side, Løkken Stadion på den anden, og med en herlig børnehave som nabo. Havgården rummer 38 boliger, fordelt på to enheder; ét skærmet afsnit med 12 boliger, og ét somatisk med 26. Boligerne er rummelige og lyse, og fællesarealerne er indbydende, hvor mange af beboerne holder til i løbet af dagen.

Vi fokuserer meget på at beboerne har et trygt og værdigt liv på Havgården, og sætter en dyd i at lave spændende aktiviteter både i og udenfor huset. F.eks. Nytårskur, "Rejse til Thailand", Sommerfest, Motorcykeltræf og Høstmarked. Dette afspejler sig også i en meget flot BDO-rapport.
Havgården er et ældrecenter med et bredt fagligt kompetenceniveau blandt personalet, samt et godt kollegialt sammenhold.
Vi bruger aktivt neuropædagogik i vores møde med beboere, pårørende og hinanden.

Du kommer til at indgå i et kompetent team af kollegaer, og vil få rig mulighed for at udfolde og udvikle dine kompetencer.
Vi ser gerne, at du har erfaring med arbejdet på et ældrecenter, hjemmepleje eller geriatrisk pleje fra et hospital evt. også gerne fra aftenvagt.


Du vil få tilpasset introduktion ift. de kvalifikationer du måtte have, og vi vil sørge for, at du er godt klædt på til de opgaver der er på Havgården.

Du er meget velkommen til at ringe og aftale en uforpligtende samtale md afdelingslederen og en rundvisning af Havgården.

Praktiske oplysninger
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til Afdelingsleder Martin Ljatifi på tlf. 41225422, eller find os på Facebook: ”Plejecenteret Havgården”.

Ansøgningsfrist onsdag 11.10 23.


Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag 25.10.23 mellem kl. 12-15


Hjørring Kommune har røgfri arbejdstid
Det betyder, at medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden - hverken inde eller ude.


Send ansøgning online
Du sender din ansøgning, CV og relevante bilag via vores rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem processen ved at trykke på knappen "Send ansøgning".


Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hjørring Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Hjørring Kommune, Brændingen 8, 9480 Løkken

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5912892

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet