Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Løkken - tirsdag den 15. juni

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Løkken er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Politiet sætter ind mod spirituskørsel hen over sommeren


Fra onsdag den 16. juni 2021 gennemfører politiet landsdækkende spirituskontroller i trafikken.
Læs mere på politi.dk

 

Nordjyllands Politi fremlyser: Har vi din mountainbike?


Nordjyllands Politi leder efter ejerne til fem cykler – alle mountainbikes – som man sætter i forbindelse med en helt ny sag fra weekenden om flere tilfælde af cykeltyverier, formentlig begået nord for Limfjorden. ***OPDATERING Kun en cykel mangler at finde sin rette ejer. De øvrige fire er returneret til rette ejere i Brønderslev, Frederikshavn og Løkken.***
Læs mere på politi.dk

 

Hjørring – cannabispåvirket bilist anholdt


Narkopåvirket kørsel – dét blev en 21-årig bilist sigtet for mandag den 14. juni ved 12-tiden, da Nordjyllands Politi standsede ham til kontrol på Hvidevold i Hjørring. Grundet mistanke til påvirket kørsel havde betjentene instrueret den sigtede i at deltage i en narkometertest, som gav udslag for, at den sigtede tilsyneladende var påvirket af cannabis under kørslen.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

Skagen – narkopåvirket bilist anholdt


Mandag den 14. juni om formiddagen standsede politiet en bilist til kontrol på Lillebæltsvej i Skagen. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren af bilen – en 26-årig mand – i at deltage i en narkometertest. En test, der gav udslag for, at bilisten tilsyneladende var påvirket af cannabis under kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel. En blodprøve blev senere udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Nørresundby – indbrud i garage


Mellem fredag den 11. juni kl. 18:00 og mandag den 14. juni kl. 08:35 fandt et indbrud sted på Stigsborg Brygge i Nørresundby, hvor en ukendt gerningsmand brød ind i en garage. Blandt de stjålne genstande var to cykler.

Har du set mistænkelig færden på Stigborgs Brygge i Nørresundby? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Skerping – indbrud i lade


Et indbrud fandt sted i en lade på Korsholmvej i Skerping mellem søndag den 6. juni kl. 06:00 og søndag den 13. juni kl. 11:00. Inden for dette tidsrum skaffede en ukendt gerningsmand sig adgang til laden, hvorefter man blandt andet stjal en højtryksrenser, en hækkeklipper og en Makita boremaskine.

Har du set mistænkelig færden på Korsholmvej i Skerping? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi
Flere artikler