Mæglerhuset Vestkysten inviterer til reception med pølsevogn

Med den nye butik i Løkken, som Ruben Dietz står i spidsen for, er der dog endnu større mulighed for at servicere kunderne på bedste vis (Foto: Mæglerhuset Vestkysten)
dato

Mæglerhuset Vestkysten har fornøjelsen af at invitere til reception i anledningen af deres nyåbnede butik i Løkken. Receptionen finder sted fredag d. 14. juni kl. 14.00-17.00 i butikken på Nørregade 22, 9480 Løkken.

Mæglerhuset ser frem til at byde velkommen til både kunder, samarbejdspartnere og alle interesserede i lokalområdet. Der vil være pølsevogn samt drikkevarer, så kom og nyd en hyggelig eftermiddag i godt selskab.

Den nye ejendomsmæglerbutik, der åbnede til påske, er Mæglerhusets sjette butik i Nordjylland. Med åbningen i Løkken fortsætter Mæglerhuset deres mål om at være tæt på kunderne og yde den bedste service i lokalområdet.

Vestkysten har længe været et fokusområde og er derfor ikke et nyt bekendtskab for Mæglerhuset. Med den nye butik i Løkken, som Ruben Dietz står i spidsen for, er der dog endnu større mulighed for at servicere kunderne på bedste vis.

Kom og hils på teamet til receptionen, oplev den nye butik og få en snak om boligmarkedet i Nordjylland.

Adresse:
Mæglerhuset Vestkysten 
Nørregade 22 
9480 Løkken 

Tidspunkt:
Fredag d. 14. juni kl. 14.00-17.00 

Kilde: Mæglerhuset Vestkysten