Koncert med Claus Hassing, med 3 retters koncert-menu.

Kilde: Mellma - Cafe og bar
Profilbillede
Simon Lunau sl@vores-mediehus.dk

FORRET: Charcuteri af skagenskinke, bresaola og chorizo. Dertil hjemmelavet tappanader, sylterier og sprødt

HOVEDRET: Ølbraiseret svinekæber med kartoffelmos, rodfrugter og sauce lavet fra braiseringen.

DESSERT: Gammeldaws æblekage af æblegrød, makroner og flødeskum.

Koncert og 3-retters menu kr. 349,-

BORDBESTILLING NØDVENDIG - tlf. 50 80 50 90 eller via Facebook besked.

Vinbar med udvalgte rød- og hvidvine kan tilkøbes. 2 timer 199,- eller 3 timer for 299,-

__________________________________________________________________

Claus Hassing besidder en af de mest alsidige stemmer i Danmark, og ikke to intim-koncerter er ens, da nogle af Claus’ varemærker er ægte nærvær og indlevelse.

Claus er født og opvokset i Nordjylland og startede med at spille guitar i 4. klasse, men det var først i gymnasiet at sangen tog for alvor fat, og siden da har musikken været en kæmpestor del af hans liv. I 2000 blev han optaget på Det Nordjyske Musikkonservatorium som den eneste på solist-linien, og i 2005 dimitterede han som diplomuddannet rytmisk sanger.
Siden da har han levet af musikken, både med masser af live jobs, studiearbejde og sangskrivning. I sin mere end 25 år lange musik-karriere har Claus spillet/arbejdet med bl.a. Sarah Brightman, Bobby McFerrin, Brd. Olsen, Shaka Loveless, Birthe Kjær, Kirsten Siggaard, Cæcilie Nordby, Nina Forsberg, Bobo Moreno, Stine Bramsen, Kandis, James Sampson, Zididada, Tony Liotta, Jimmy Haslip og mange flere.

Han har skrevet musik til en teaterforestilling, arbejdet på et pladeskab, lavet radio-promotion for bl.a. Big Fat Snake og Poul Krebs, spillet shows med 80’er musik på den anden side af jorden, arbejdet som producer/studie-musiker for Søren Bundgaard, spillet 70’er soul/funk med et 10-mands band, skrevet musik til en kampagne mod ecstasy, og turnerer nu med Bryan Adams Tribute på 10. år, som både har fat i Danmark og rundt omkring i Europa.

Kort sagt, den store alsidighed Claus rummer som musiker og sanger, kommer bestemt til udtryk i de forskellige typer af numre han har på repertoiret. 
Det er alt fra Elvis-klassikere og gamle 60’er numre til Bryan Adams og Volbeat. Men alt sammen fortolket personligt og med stor respekt for originalerne.

Sted: Mellma - Cafe og bar - Torvet 7 9480 Løkken

Tidspunkt: d. 1/11-2020 - 17.30


Flere artikler