Første spadestik taget til Hjørring Musiske Skoles nye bygning med fest og kreativitet

Foto: Hjørring Kommune.
dato

Første spadestik på Hjørring Musiske Skoles nye bygning markeret med fest og kreativitet

Den 21. maj kl. 15.00 vil første spadestik til den nye Hjørring Musiske Skole blive taget på Teaterpladsen i Hjørring. Udvalgsformand Gry Bruun Nielsen vil gribe spaden sammen med børn og unge fra skolen for at markere denne milepæl.

Arrangementet bliver ikke kun en ceremoni, men en festlig markering med musik, fællessang og billedkunst. Alle er velkomne til at deltage i denne særlige begivenhed, hvor det første spadestik tages med en helt unik kombination af en elguitar og en spade.

Formålet med den nye bygning er at skabe bedre rammer for et kreativt liv for kommunens børn og unge, og der er store forventninger om, at projektet vil bringe både udvikling og energi til Hjørrings midtby.

Programmet for ceremonien vil inkludere musik fra Bagterp Blæseorkester, en velkomst ved Christian Larsen, leder af Hjørring Musiske Skole, og en tale af Gry Bruun Nielsen. Efter det officielle første spadestik vil Vendsyssel Marimba Steelband underholde, og fællessangen ”Kom Maj, du søde, Milde” vil blive fremført af Young Care Blæseorkester. En elev fra skolen vil også holde en tale, og Christian Larsen vil runde arrangementet af.

Byggeprojektet omfatter 1.800 nye kvadratmeter og har et budget på 44,4 mio. kr. Det forventes, at byggeriet står færdigt omkring sommeren 2025.

Hjørring Musiske Skole blev etableret i 1973 og underviser cirka 2.600 elever i alderen fra 0 år og op. Skolen har omkring 100 lærere og tilbyder undervisning i musik, billedskole og drama på alle niveauer.

http://hjoerring.dk/nyt-og-presse/nyheder/2024/maj/foerste-spadestik-til-hjoerrings-nye-musiske-skole

Kilde: Hjørring Kommune