Den lille skobutik holder ”Flytte-hjem-udsalg”

Profilbillede
Hans Christian Thomsen Møller

Jens Peter Balleby holder stort ophørsudsalg i de nuværende lokaler. 

I den lille skobutiks vinduer i Søndergade 3, skiltes der med ophørsudsalg. Det kan derfor lyde som om, at butikken lukker og slukker helt, men sådan er det heldigvis ikke. Faktisk flytter butikken blot lokaler. Jens Peter Balleby, ejer af skobutikken, holder udsalg frem til august, hvorefter butikken flytter ind i helt nye lokaler. De nye lokaler er i den nyopførte ejendom på Sdr. Strandvej 4. Lige nu er der en midlertidig ”Minimal” butik, men den lukker så snart højsæsonen er forbi. 

Den nye skobutik vil have åben det meste af året og ikke kun i sommermånederne. Derfor vil borgerne i Løkken og gæster udefra, kunne handle nye sko næsten dagligt.  

Det er faktisk Jens Peter selv, som er ejer og bygherre af den nye bygning – han ejede også den gamle bygning, som desværre brændte år tilbage. Han er derfor også meget glad for alle de positive henvendelser der har været, i forhold til den nye bygning. Jens Peter har drevet forretning i Løkken siden 90’erne, og er altså fortsat at finde i bylivet – nu snart i helt nye lokaler.          

Kilde: Redaktionen