Børglum Kloster melder klar til genåbning

Kilde: Redaktion
Profilbillede
Helena Falsig

Børglum Kloster er klar til at byde gæster velkommen fra d. 30. april, efter en længere nedlukningsperiode pga. COVID-19.

Børglum Kloster fejrer den store genåbning med nye udstillinger til den kommende sæson, som mange kunstentusiaster vil elske, da flere kunstnere udstiller i den renoverede hestestald.

Nye udstillinger

En af de nye udstillinger er en stor kunstudstilling af den danske og internationale kunstner Finn Grabowski med titlen `HAUTE PEINTURE` - `I KORSETS TEGN`. Han er kendt for at have udstillet flere steder i Danmark og i udlandet, hvor gæsterne hen over sommeren ville kunne opleve hans værker i billedkunst og skulpturer.

Denne udstilling byder dermed på mere end 100 kunstværker af den anerkendte kunstner i den store udstillingssal på Børglum Kloster.

En anden udstilling, som gæsterne kan opleve på Børglum Kloster, er udstillingen `DIALOG`, som kunstnerne Lars Ibsen og Lars Kalmar Kastanje står bag.

Lars Kastanje har især fokus på de abstrakte former i hans værker, som skal udtrykke forskellige stemninger gennem dynamik og balance. Lars Ibsen former til gengæld sine værker i stentøj og Raku-teknik, som er en form for keramik, som han har arbejdet med igennem de sidste 15-16 år.

Genåbning

Udover åbningen af flere udstillinger, så genåbner Café Vognporten også med udendørsservering med en helt ny menu. Caféen åbner op for indendørsservering fra d. 6. maj.

Børglum Kloster har åbent alle ugens dage fra genåbningen d. 30. april 2021 og frem til d. 24. oktober 2021 i tidsrummet kl. 10 til 17.

Flere artikler